De partners werken op dit moment aan een vierjarenplan. Met het vierjarenplan wordt samenwerking tussen bovengenoemde partijen projectmatig georganiseerd. Het vierjarenplan maakt duidelijk wat de verschillende partijen bindt en wat ieders bijdrage aan het samenwerkingsverband is.

Door middel van “the log frame matrix” zullen de intenties omgezet worden naar concrete projecten die een directe bijdrage leveren aan het verbeteren van de leefsituatie van met name jongeren in de regio Kibinge en Bukomansimbi in Uganda.

Er is gekozen voor een periode van vier jaar omdat het samenwerkingsverband tijd nodig heeft om zich te kunnen ontwikkelen. Het vierjarenplan is ook bedoeld om de betrokken organisaties tot op het management niveau bewust te maken van hun rol en verantwoordelijkheid binnen de samenwerking.

In een periode van vier jaar moet duidelijk worden of de ambities van het samenwerkingsverband realistisch zijn geweest en of de samenwerking heeft voldaan aan de verwachtingen van de partners.

Pin It